Актуальна ціна на BNB та прогнози на найближчий час

Время чтения:1 Минут

Валютна пара BNB/USDT сьогодні вважається однією з найпопулярніших на криптовалютних майданчиках. Вже тривалий час монета входить до десятки лідерів із капіталізації цифрових активів. Саме це і робить її привабливою для трейдерів та інвесторів.

Що потрібно знати про Binance Coin

Під цим коіном мається на увазі внутрішня криптовалюта світової біржі Binance, яку випустили на ринок у 2017 році як utility-токен. Створено крипту в блокчейні Etherium за стандартом ERC20. Емісія складає 200 мільйонів монет. Вже у квітні 2019 року криптовалюта переїхала на власний блокчейн Binance Chain. При цьому токен перейшов у статус монети та сьогодні виступає нативним активом у блокчейні Binance Chain. В даний час ви легко зможете отримати BNB за USDT.

Крім того, екосистема світової криптобіржі передбачає декілька способів використання BNB:

  • Для проведення швидких транзакцій та оплати знижених комісій на платформі Binance.
  • Під час запуску проектів через Binance Launchpad та Launchpool (випуск власних токенів).
  • Як монета для стейкінгу та благодійності.

Багато користувачів шукають, де продати BNB та вигідно купити, оскільки коін використовується як інвестиція для зберігання та збільшення капіталу. Вартість активу стабільно зростає, що дозволяє експертам впевнено заявляти про подальше зміцнення котирувань.

Актуальна та прогнозована ціна

На сьогодні BNB на USD розглядається за курсом близько 285 доларів. Вартість безпосередньо пов’язана з успіхом криптобіржі та популярністю криптотрейдингу, тому відзначається висока волатильність. Минулий рік став для Binance Coin визначним, оскільки ціна зросла з 40 дол. до 690 дол., але згодом спостерігався спад. Тому багато хто цікавиться, чи буде ще такий успіх у майбутньому.

2023 року прогнозуються можливості для розширення. Фундаментом для цього стали потенційні оголошення про велику кількість нових партнерських відносин та ініціатив. Тому передбачається курс на позначці $709. BNB – популярна монета, яка має високі позиції у рейтингу coinmarketcap. Якщо розглядати прогнози експертів, то вони говорять про зростання вартості у довгостроковій перспективі – 3-7 років. Підвищення ринкових настроїв серед любителів крипти може призвести до стабільної ціни протягом наступних 5 років. При цьому зробити BNB обмін на USDT сьогодні можна на більшості великих торгових майданчиків.

Прогнози також свідчать про те, що у 2025 року коін стане зеленим. Очікується, що саме цей період призведе до історичного максимуму – близько 1276 доларів.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий