Site icon INTVua

“Путин превратился в жалкого диктатора”: “Рупор кремля” опублікував матеріали з критикою війни в Україні (фото)

Время чтения:1 Минут

На головній сторінці пропагандистського ресурсу Lenta.ru 9 травня з'явилася низка матеріалів, у яких критикують російське військове вторгнення до України та володимира путіна.

Матеріали на веб-сайті опублікували самі співробітники видання. Наразі статті вже не доступні, але вони збереглися у веб-архіві.

На сайті "Ленты.ру" замінили майже 20 матеріалів, опублікованих редакцію 8 і 9 травня, на повідомлення з іншими заголовками. Серед іншого були такі матеріали:

Усі публікації починалися з дисклеймера про те, що "материал не согласован с руководством", а за його публікацію "администрация президента раздаст изданию звездюлей".

Насамкінець йшлося, що відповідальність на себе беруть керівник відділів "Экономика" та "Среда обитания" Єгор Поляков і редактор цих відділів Олександра Мірошникова.

Нагадаємо, що раніше 9 травня зламали розклад у кабельних мережах "Ростелекому", МТС і "НТВ-Плюс". У сітці телеканалів показали написи щодо війни в Україні. Також про атаку хакерів повідомив Rutube, відеосервіс тимчасово недоступний.

По материалам: Подробности

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version