Представники силових видів спорту посилено працюють над нарощенням м’язових волокон та спалюванням зайвих жирових клітин. Агресивні види тренувань в спортивних залах не дають стрімких результатів. Через це серед бодібілдерів великою популярністю користуються різноманітні харчові добавки. Бажання купити гормон росту може бути виправдане в тому випадку, якщо не принесе шкоду організму.

Дія гормону росту на організм

Речовини, які стимулюють ріст органів та впливають на розвиток, використовуються в медичній практиці доволі тривалий період. Позитивна динаміка та відгуки від пацієнтів сприяли початку застосування синтетичних компонентів в спортивній практиці. Завдяки розумному прийманню препаратів силовики значно швидше досягають бажаних результатів тренувань та покращують рівень витривалості організму при затяжних тренуваннях. Наприклад, товар https://steroidshopua.com/uk/product/480/ купують профессійні спортсмени.

Особливістю гормону росту є:

  • здатність прискореними темпами розщеплюють жирові клітини, особливо в нічний час доби;
  • сприяння покращеному розщепленню білків, які беруть участь в накопиченні сухої маси тіла;
  • зміцнення кісткової тканини, що зменшує ризик переломів, та збільшення кількості м’язової маси;
  • зниження рівня холестерину, що сприяє кращій роботі кровоносної системи.

Саме це сприяє активному використанню широкої палітри препаратів, дієвими компонентами яких є гормони росту.

Курси гормонів росту

Сьогодні найбільш популярними є Джинтропін, Нордітропін, Соматропін та інші синтезовані засоби. Ін’єкційний спосіб введення є оптимальним варіантом, оскільки не чинить додаткового навантаження на печінку та дозволяє швидко активу сфокусуватися на безпосередній дії.

Особистий тренер при призначенні гормонів завжди орієнтується на ступінь підготовки спортсмена та стан його здоров’я. Курси, які складається для новачка та досвідченого атлета, відрізняються тривалістю, дозуванням та дієвою речовиною.

  1. Курс для новеньких триває максимум 3-4 місяці, й після його закінчення організм має відпочити. Обов’язково приймання розпочинається під пильним наглядом лікаря, й при виявленні побічних ефектів постає питання про доцільність вживання стероїду.
  2. Досвідчені силовики використовують анаболічний препарат в комплексі з іншими речовинами під час періоду сушіння чи активного нарощування м’язової маси. Курс триває максимум шість місяців, і дозування є значно вищим. Але для досягнень кращих результатів не варто зловживати такими агресивними речовинами.

Не займайтеся самолікуванням

Перед початком використання стероїдів необхідно пройти медичний огляд, який дозволить вивчити стан здоров’я та усунути ризик заподіяння шкоди сильнодіючими компонентами. Практика свідчить, що атлети, які зловживають рекомендаціями лікарів і самостійно визначають курс і дозування, не досягають бажаних результатів. Частіше всього завдається шкода серцево-судинній та травній системам.

Правила приймання стероїдних речовин

Для того щоб отримати красиве й підтягнуте тіло, більшість спортсменів використовують анаболіки. Для досягнення дієвих результатів варто контактувати з лікарями та інструктором, адже саме вони можуть побудувати оптимальний курс, який не принесе шкоду для здоров’я, дозволить отримати тіло своєї мрії.

Поширеною й хибкою є думка серед недосвідчених силовиків, що, збільшивши цикл або дозу, можливо швидше побачити результат, але на практиці це не діє. Перед початком застосування необхідно проконсультуватися з медичним працівником і ретельно вивчити інструкцію. Це допоможе зробити тіло рельєфним і уникнути побічних тяжких ускладнень від приймання.

Shares:
Добавить комментарий Отменить ответ