Росіяни планують третю фазу війни щонайменше до кінця року – МВС

– МВС ” src=”/wp-content/uploads/2022/05/4f3eab1ccb5123d0585f2f6e632a1319.jpg” alt=”Росіяни планують третю фазу війни щонайменше до кінця року – МВС” width=”100%” />

Росіяни планують третю фазу війни в Україні щонайменше до кінця року. Про це в ефірі національного телемарафону заявив радник глави МВС України Віктор Андрусів.

Поясню чому – згідно з їхніми розрахунками, ближче до зими у світі почнеться серйозна енергетична криза, і почнуться проблеми з опаленням, і в Україні також ці проблеми почнуться, і серйозні проблеми з економікою. Тому що ціни на енергоносії дуже зростають, і зараз ставка Кремля буде на те, що ближче до кінця року Захід зрозуміє, скажімо так, що треба домовлятися з рф, і якщо вони (росіяни – ред.) протримаються до кінця року, то вони очікують, що з ними домовлятимуться з того, що вони вимагають.

Нагадаємо, що напередодні міністр оборони Олексій Резніков закликав українців готуватися до тривалої війни з росією. І підтвердив, що фактично економіка України переходить на військові рейки.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий