Анастасія Даугуле ніколи не працювала на телеканалах Медведчука чи Порошенка – заява телеканалу

Время чтения:1 Минут

Анастасія Даугуле ніколи не працювала на телеканалах Медведчука чи Порошенка - заява телеканалу

Телеведуча телеканалу "Інтер" Анастасія Даугуле ніколи не працювала на так званих телеканалах Медведчука чи Порошенка і ніколи не займалася політичною пропагандою. Про це йдеться в заяві групи телеканалів, розповсюдженій у понеділок.

З огляду на те, якого розголосу набула тема по відстороненню з телемарафону ведучих, які колись працювали на каналах Медведчука-Порошенка, вважаємо за потрібне прояснити ситуацію для суспільства. 

Ми, "Медіа Група Україна", "Національні інформаційні системи" телеканалу Інтер, продакшн – підрядник телеканалу "Рада" разом із іншими мовниками, з перших днів війни об'єднали свої зусилля задля створення єдиного інформаційного фронту, аби протистояти російській пропаганді.

Кожен журналіст, ведучий, редактор, який працює на каналах груп, є працівником українського інформаційного фронту. 

З великим здивуванням редакція НІС побачила у списку "неугодних" телеведучих – Анастасію Даугуле. 

Анастасія Даугуле працює на телеканалі «Інтер» 15 років. Спершу вона була кореспондентом інформаційної служби, потім телеведучою. Останні роки вона вела інформаційно-розважальну програму "Ранок з Україною", а також спецформати винятково розважального жанру.

Тобто ще раз підкреслюємо, що Анастасія Даугуле ніколи не вела політичних програм.

З Групою НІС, як телеведуча новинного блоку марафону Єдині новини, Анастасія Даугуле працює з першого дня війни. Вона була однією з небагатьох, хто не злякався приїхати на канал і вести ефір фактично під обстрілами.

Весь цей час Анастасія працювала у Києві, хоча мала змогу виїхати за кордон. Разом із редакцією вона цілодобово перебувала на студії та працювала у столиці у найважчий з воєнної точки зору час. Як ї її колеги з інших телеканалів – Тетяна Гончарова, Назар Довгий і Тигран Мартиросян.

Крім того, Анастасія Даугуле, як і більшість телеведучих "Інтера" та колег з інших каналів, працює кореспондентом і знімає матеріали, зокрема, і з небезпечних зон.

Вважаємо, що професійний внесок Анастасії Даугуле в марафон Єдині новини є незаперечним. Ми не маємо жодних сумнівів ані щодо її професіоналізму, ані щодо її проукраїнської громадянської позиції, яку вона публічно неодноразово заявляла. 

Свою позицію щодо потрапляння до списку "неугодних" телеведучих Анастасія Даугуле виклала у дописі на Facebook. 

 

Анастасія Даугуле ніколи не працювала на телеканалах Медведчука чи Порошенка - заява телеканалу

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий