Site icon INTVua

Війна близько: влітку в Криму не відкриються до половини готелів

У літній сезон 2022 року в окупованому Криму через низький попит не відкриються до третини готелів і гостьових будинків, які приймають туристів. Про це повідомляє "Коммерсант" з посиланням на представників місцевої туріндустрії.

У травневі свята готелі Криму було завантажено лише на 10-15%, а очікуване завантаження на літо зараз становить 30-40%. Гарним показником для українського півострова вважається 70–80%.

Джерела газети на туристичному ринку стверджують, що насправді продажі літніх турів до Криму впали на 50-55% і навіть 85% рік до року. Готельєрів не врятувало навіть значне зниження цін на послуги.

Офіційно представник туристичної індустрії пов'язують низький попит на відпочинок у Криму з погіршенням транспортної доступності. Аеропорт Сімферополя закрили для пасажирських рейсів з початку вторгнення до України, а кількість комфортних поїздів до Криму зараз обмежена.

Водночас не під запис співрозмовники "Комерсанта" ключовою проблемою називають побоювання росіян щодо наступу української армії, яка визволятиме Крим від окупантів. 

Нагадаємо, що незважаючи на загрозу російського нападу, в Одесі стартував туристичний сезон.

По материалам: Подробности

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version