З Маріуполя без перепустки можна виїхати до Бердянська

” src=”/wp-content/uploads/2022/05/651f0fce74f4a7bad69a0fd9d0d4f604.jpg” alt=”З Маріуполя без перепустки можна виїхати до Бердянська” width=”100%” />

Наразі без проходження фільтраційних таборів з Маріуполя можна виїхати до Бердянська. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

До того як окупанти закриють цей шлях залишилися лічені дні. В протилежному випадку виїхати з міста без фільтрації буде неможливо.

Для тих, хто збирається покинути Маріуполь в бік Запоріжжя, до відкриття офіційних коридорів маєте майже лічені дні до повного закриття проїзду в бік Бердянська.

За словами Андрющенка, в Маріуполі та Маріупольському районі окупанти запровадили нову пропускну систему з 21 травня:

  • для в’їзду в Маріуполь потрібно отримати перепустку на авто та пасажирів. Термін дії перепустки три дні, але вона одноразова (тобто скористуватись нею можна лише один раз). Перепустку видають в Мангуші та Виноградному у пунктах фільтрації комендатурою окупантів; черга на отримання перепустки розписана вперед на декілька тижнів.
  • для виїзду з Маріуполя автівкою потрібна перепустка на виїзд на авто та пасажирів. Термін та правила дії аналогічні. Перепустку видають у так званих райвіддлках "мвс днр".
  • для пересування Маріупольським районом (без в’їзду в Маріуполь) також потрібна перепустка, яку потрібно отримати в Мангуші. Тобто проїзд з Мангуша до Ялти (або Урзуф) без перепустки неможливий. Термін та порядок дії аналогічний.
  • для пересування в середні Маріуполя між адміністративними районами також потрібна перепустка на авто.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий