Site icon INTVua

Денісова розповіла подробиці сексуальних звірств росіян над дітьми у Херсоні

Російські військовослужбовці продовжують вчиняти воєнні злочини в Україні, зокрема сексуальні злочини щодо маленьких дітей. Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова розповіла про сексуальні звірства російських військових у Херсонській області.

"За останню добу на телефонну лінію психологічної допомоги Уповноваженого звернулися особи з Олександрівки Херсонської області, які надали дозвіл на публікацію інформації про факти сексуального насильства. Двоє дівчаток 12 та 15 років зґвалтовані рашистами. Дівчинка 6 місяців, росіяни ґвалтували чайною ложкою. Двоє хлопчиків-близнюків дворічного віку разом з мамою були вдома. Увірвалися 5 рашистів, один тримав матір, решта по двоє гвалтували малюків орально та анально. Діти загинули від отриманих розривів та втрати крові. Трирічного хлопчика на очах у матері зґвалтували два рашисти, від отриманих травм дитина померла", – розповідає Денісова.

Вона також зазначила, що сексуальне насильство суворо заборонено статтею 27 Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни 1949 року. Зґвалтування як військовий злочин є найважчим злочином, а також однією із складових геноциду. 

По материалам: Подробности

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
1 100 %
Exit mobile version