“Все мы будем дома!”: звільнена з полону парамедик “Тайра” записала відеозвернення

"Все мы будем дома!": звільнена з полону парамедик "Тайра" записала відеозвернення

Звільнена з російського полону парамедик Юлія Паєвська з позивним "Тайра" записала відеозвернення, в якому висловила переконання, що всі українці, які перебувають у заручниках у окупантів, незабаром повернуться додому.

Я благодарю президента Владимира Зеленского за организацию этого обмена. Я всегда верила, что все так и будет. Все, кто находится сейчас по ту сторону, знают, что все получится, и все мы будем дома.

Відео з "Тайрою" оприлюднив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко. Він повідомив, що Паєвська перебуває в безпеці, однак її точне розташування не розкривається.

Під час Євромайдану Тайра була медиком, допомагала постраждалим учасникам Революції Гідності. З початку російської агресії 2014 року викладала тактичну медицину у проектах "Народний резервіст" і "Захист патріотів".

Викладала на полігоні та базах добровольців, а потім на фронті. Поступово зібралася команда для евакуації поранених "Ангели Тайри".

За роки війни "Тайра" навчила основам воєнно-польової медицини майже 8000 людей, врятувала понад 500 бійців ЗСУ.

Нагадаємо, що у травні агентство Associated Press опублікувало відео "Тайри", зняте в Маріуполі до того, як вона потрапила в полон.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий