У Польщі скасовують безплатний проїзд у поїздах для українських біженців

Время чтения:1 Минут

У Польщі скасовують безплатний проїзд у поїздах для українських біженців

У Польщі з 1 липня скасовується безплатний проїзд у поїздах для громадян України, які знайшли в цій країні притулок, покинувши рідні домівки через повномасштабне вторгнення рф.

Про це йдеться в повідомленні польського національного перевізника.

Пільговий період для поїздок для біженців з України був введений в червні і до кінця місяця для подорожей поїздами PKP Intercity тільки з і в 8 міст: Хелм, Дорогуськ, Люблін, Грубешув, Перемишль, Загуж, Ярослав та Жешув.

Тепер з п'ятниці, 1 липня такі поїздки будуть на загальних умовах.

"Безкоштовний проїзд для громадян України у 2-му класі поїздів економ категорій TLK та IC були запроваджені 26 лютого цього року. PKP Intercity був першим залізничним перевізником, який надав таку можливість", – йдеться в заяві.

За цей час і станом на зараз послугами PKP Intercity скористалися понад 2,3 мільйона громадян України.

Перевізник називає таке скасування безплатного проїзду вимушеним кроком, оскільки пасажиропотік в поїздах зараз став рекордним за 20 років.

"Незважаючи на велику відданість допомозі біженцям з України, PKP Intercity в той же час виконувала свої першочергові завдання, тобто щоденне перевезення тисяч поляків.

Всі деталі та питання про правила поїздок в поїздах, рейсах та інше українці можуть уточнити за спеціальною гарячою лінією PKP Intercity, яка працює українською мовою: щодня з 8.00 до 18.00, телефон +48 22 473 00 86 (вартість дзвінка за тарифом оператора). Інформація також доступна на сайті PKP Intercity як польською, так і українською мовами.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий