У США зробили тривожну заяву про нову тактику росії

Время чтения:1 Минут

У США зробили тривожну заяву про нову тактику росії

росія обрала нову тактику, яка спирається на переважну вогневу міць, і планує захопити всю Україну – війна в країні може затягтися. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Зазначається, що під час вторгнення в Україну в лютому російські війська намагалися взяти території несподіваним наступом, проте значною мірою зазнали невдачі та втратили елітні підрозділи. Тепер армія рф обрала нову тактику – вона просувається частинами і під прикриттям артилерії.
 
За словами секретаря Ради нацбезпеки та оборони України Олексія Данілова, росія концентрує дуже багато артилерії та бронетехніки на кожному квадратному кілометрі, з якою захисники України не в змозі впоратися, що дає окупантам перевагу.

Українські війська, у свою чергу, роблять все можливе для уповільнення просування росії, виснажуючи їх і готуючись до контратаки після отримання ЗСУ більшої західної зброї.

"Але тактичний зсув росії викликає питання у прихильників України, які тепер мають зіткнутися з ймовірністю тривалого конфлікту", – йдеться в матеріалі WSJ.
 
Також автор статті наголошує, що незважаючи на зосередження російських окупантів на сході країни, у планах Кремля – отримання контролю над усією Україною. Це підтвердив і секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. За його словами, росія прагне демілітаризувати Україну та змусити її набути нейтрального статусу. У вашингтонському Інституті вивчення війни, коментуючи слова Патрушева, зазначили, що "Кремль готується до затяжної війни з наміром захопити набагато більшу частину України".

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий