В Іспанії затримали “Міс Мексику”, яка зі спільником вкрала рідкісні вина на $1,7 млн

Время чтения:1 Минут

В Іспанії затримали "Міс Мексику", яка зі спільником вкрала рідкісні вина на $1,7 млн

Національна поліція Іспанії затримала двох осіб за звинуваченням у крадіжці в жовтні минулого року 45 пляшок рідкісних вин на загальну суму $1,7 млн. Про це повідомляє Reuters.

Затримати викрадачів вдалося після дев'яти місяців розслідування та пошуків. Одна із затриманих – 29-річна громадянка Мексики, переможниця конкурсу краси "Міс Мексика". Її спільник – 47-річний чоловік румунсько-голландського походження. 

27 жовтня "Бонні і Клайд" зупинилися у відомому готелі El Atrio у місті Касерес на заході Іспанії. Для реєстрації вони надали фальшиві документи на громадян Швейцарії.

Читайте також

Бутылка коньяка за 118,5 тысячи фунтов: на Sothebyʼs установили новый рекорд

Пізно ввечері, після закриття ресторану, вони замовили вечерю в номер. Жінка чекала на замовлення в номері, і поки офіціанти везли його, і в приміщенні ресторану не було нікого з персоналу, її спільник за допомогою заздалегідь вкраденого ключа відчинив двері у винний льох ресторану.

Там він вибрав 45 пляшок вина і виніс їх з готелю, загорнувши в рушники й сховавши в три рюкзаки. Серед викрадених була, зокрема, пляшка "Шато д'Ікем" врожаю 1806 року, вартість якої оцінюється у 310 тис. євро.

Під час затримання жодної пляшки вина у злочинців не було. Випили вони їх чи продали – з'ясовують слідчі. 

Нагадаємо, що у травні в Шотландії продали на аукціоні найбільшу у світі пляшку віскі об'ємом 311 літрів (444 стандартні пляшки) за 1,1 млн фунтів стерлінгів.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий