Постачальник платформи B2B для казино та спортбуків Soft2Bet був схвалений датським регулятором азартних ігор та отримає ліцензію, яка дозволить йому постачати послуги операторам на місцевому ринку.

Soft2Bet схвалений для запуску в Демарку

Ліцензія постачальника дозволить Soft2Bet постачати букмекерські компанії в Данії своїм багатим набором різних слотів, покеру, блекджеку, бінго та рулетки. Крім того, Soft2Bet матиме право надавати місцевим операторам свою власну платформу для ставок на спорт. Також клієнти отримають фріспіни за реєстрацію з виводом.

Представники Soft2Bet пояснили, що вихід на датський ринок — це перший крок багатьох на шляху до досягнення цілей провайдера з розширення по всьому світу. Компанія планує розширити свій бізнес та запустити свої пропозиції на різних ключових регульованих ринках.

Поточний крок посилює присутність Soft2Bet у Північній Європі. Постачальник має ліцензію на надання своїх продуктів у Швеції. Soft2Bet отримала цю ліцензію у 2019 році і, ймовірно, продовжить зміцнювати свої позиції у регіоні.

Компанія каже, що це монументальна віха

Пітер Крістіан Ноєр, голова країнової команди Soft2Bet, детально розповів про запуск у Данії та бачення компанії на майбутнє.

Для Ноера придбання ліцензії є «монументальним моментом» постачальника. Він зазначив, що це ключовий момент в історії Soft2Bet, оскільки датський регулятор відомий як один із найсуворіших. За словами Ноєра, схвалення свідчить про величезні зусилля, докладені командою, а також про прагнення компанії дотриматися всіх термінів і вимог. Ноєр дякує всім за виконану роботу і радий, що вдалося досягти цієї важливої віхи.

Оскільки пропозиції Soft2Bet вже добре зарекомендували себе у Швеції та успішно працюють протягом останніх двох років, Ноєр упевнений, що компанія зможе повторити той самий успіх на датському ринку.

На закінчення Ноєр ще раз подякував своїй команді за безкомпромісну самовідданість у досягненні цієї важливої віхи. Він сказав, що всі повинні пишатися тим, чого вони досягли разом. Ноєр також скористався можливістю подякувати датському регулятору за його терпіння, позитивність та готовність допомогти Soft2Bet у його прагненні отримати ліцензію постачальника.

Shares:
Добавить комментарий Отменить ответ