Який вибрати автотримач для телефона?

Время чтения:1 Минут

Усі ми добре знаємо, що смартфон – це багатофункціональний пристрій. Під час водіння автомобіля він дає змогу здійснювати відеодзвінки, надсилати голосові повідомлення, замінює стандартну GPS-навігацію, допомагає знаходити місце для паркування та уникати поганих доріг.

 Щоб повною мірою скористатися настільки багатим функціоналом, телефон слід правильно розмістити в автомобілі. Якщо ви покладете його в нішу поруч із підлокітником, на приладовій панелі або біля важеля перемикання передач, то комфорт буде мінімальним. Тому слід вибрати спеціальний автотримач тут https://www.aks.ua/catalog/avtoderzhatel/, щоб користуватися пристроєм безпечно. Різноманітність конструкцій величезна, давайте подивимося, що пропонують виробники.

Бренд vs. універсальність

 Автомобільні тримачі для телефонів можна розділити на фірмові продукти, адаптовані до конкретних моделей, або універсальні, що відповідають більшості марок смартфонів, доступних на ринку. На цьому етапі ухвалення рішення повністю покладається на користувача.

 Ви маєте відповісти на запитання, чи вірні ви бренду телефону, яким володієте, чи ви міняєте телефони регулярно? Якщо ви не прив’язані до конкретної моделі пристрою, то слід вибрати універсальний тримач. Завдяки цьому при зміні телефону можна бути майже впевненим, що тримач підійде для нового обладнання. якісний кронштейн шукайте серед асортименту продукції Hoco тут https://www.aks.ua/catalog/avtoderzhatel/brand/hoco/

Розташування кронштейна в машині

 У продажу трапляються тримачі, консолі та накладки для смартфона чи планшета, які різняться способом кріплення в автомобілі. Тут продукти здебільшого поділяються на два типи: одні можна встановити на лобове скло з присоскою, а інші – на вентиляційному отворі або інших елементах панелі. Вибір конструкції тримача залежить насамперед від того, які функції виконуватиме мобільний пристрій під час водіння.

 Автомобільне кріплення з присоскою підходить для великого екрана, який використовується як головний мультимедійний пристрій або навігація. Розташувавши його на лобовому склі, водій не буде відволікатися від дороги. Однак необхідно розмістити кронштейн таким чином, щоб екран не перекривав видимість і не становив загрози для руху. Крім того, знайте, що такий автотримач дає змогу повертати смартфон або планшет у декількох площинах.

 У багатьох автолюбителів також є тримач, встановлений на вентиляційному отворі. Подібна конструкція зовсім не обмежує видимість, хоча водієві доводиться відводити погляд від напрямку руху, щоб побачити підказки на екрані. Універсальність – величезна перевага перерахованих типів кріплень.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий