Російські військові відкрили базар для торгівлі награбованим майном в Україні

майном в Україні ” src=”/wp-content/uploads/2022/04/424c83b6f3bc187433eef1a1b6b3d811.jpg” alt=”Російські військові відкрили базар для торгівлі награбованим майном в Україні ” width=”100%” />

Російські військові відкрили базар для торгівлі награбованим. В білоруському місті Наровля окупанти облаштували спеціалізований базар, де продають награбоване в Україні майно.

В "асортименті" мародерського базару: пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметика. Тобто, все що росіяни здобули шляхом мародерства та грабунку мирного населення в Україні.

  • Також окупанти намагаються обміняти викрадену валюту – долари та євро. Але через внутрішні обмеження з обігу валюти, білоруси неохоче погоджуються на обмінні операції та пропонують окупантам звертатися в місцеві банки. Росіяни відмовляються, пояснюючи це забороною командування.
  • Наразі окупантами організовано централізоване постачання нових партій мародерського "товару" на свій базар. Зокрема, з міста Буринь (Конотопський р-н Сумська обл.) в напрямку державного кордону рухається колона вантажних автомобілів з різноманітним майном – промисловими товарами та речами домашнього вжитку.
  • В місті Мозир (Білорусь) скупчуються російські військові КАМАЗи з яких солдати вивантажують пакунки з речами, здобутими шляхом мародерства. Награбоване відправляється до рф російською службою експрес-доставки СДЕК.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий