Олена Зеленська розповіла, коли востаннє бачила президента

Время чтения:1 Минут

Олена Зеленська розповіла, коли востаннє бачила президента

Перша леді України, як і кожна українка, хвилюється за свого чоловіка. Олена Зеленська зізнається, що до останнього не вірила в те, що війна може трапитися в ХХІ сторіччі.

Зеленська для vogue розповіла, що 23 лютого був звичайний день. Однак уже через кілька годин усе змінилося.

"Я прокинулася від дивних глухих звуків. Десь між четвертою і п’ятою ранку. Не відразу навіть зрозуміла, що це вибухи… Чоловіка поруч у ліжку не було. Я встала і побачила його: він був уже одягнений, в костюмі, як зазвичай. "Почалося", – все, що сказав". Паніки не було. Розгубленість хіба. "Що нам з дітьми робити?" "Чекайте, я повідомлю. Про всяк випадок зберіть речі першої необхідності та документи". І він вирушив з дому", – пригадала дружина президента.

Олена Зеленська розповіла, коли востаннє бачилася з чоловіком від початку війни. 

Із того моменту Олена спілкується з Володимиром лише по телефону. Їй із дітьми заборонили залишитися з ним у приміщеннях Офісу президента. 

"На емоції часу не залишалося. Треба було дбати про дітей, їхній емоційний стан насамперед. Тому я намагалася бути впевненою, енергійною, навіть усміхалася, пояснюючи їм, чому треба спускатися в підвал, чому не можна вмикати світло. Оптимістично відповідала на запитання, коли ми побачимо тата: "Авжеж, скоро". У перші дні я сподівалася, що нам можна буде залишитися всім разом. Але офіс президента перетворився на військовий об’єкт. Президент з командою там і працюють, і живуть. Тому нам з дітьми було наказано переміститися в безпечне місце. Якщо в Україні взагалі можливо зараз знайти абсолютне безпечне місце… З того часу ми спілкуємося з Володимиром тільки телефонно", – каже дружина президента. 

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий