На Луганщині морги переповнені тілами померлих і загиблих – голова ОВА

На Луганщині морги переповнені тілами померлих і загиблих - голова ОВА

Морги у підконтрольних містах Луганщини переповнені тілами померлих та загиблих цивільних. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Морги у підконтрольних містах переповнені тілами померлих та загиблих цивільних. Електроенергія з перебоями, або відсутня взагалі. Тіла лежать також у підвалах. Зберігати їх неможливо, тож у тихі перерви від обстрілів волонтери та працівники комунальних служб ховають тіла у нових визначених місцях. Всі цвинтарі знаходяться не в межах міст, через обстріли поховання там неможливі. 

У Сєвєродонецьку власті організували нове місце поховання у відносно безпечному місці. Ями копають трактором і систематизують могили в реєстр. Кожного загиблого чи померлого природнім шляхом ховають в окремій могилі, за 48 днів війні – близько 400 поховань. Більшість опізнані.

У Лисичанську також організовано нове місце для поховань. Загиблих та померлих ховають у братерських могилах. Складна ситуація в Попасній та Рубіжному. Через часткову окупацію міст росіянами вивіз тіл неможливий, захоронення здійснюють самі мешканці у дворах житлових секторів. Через обстріли, у певних районах, тіла залишаються лежати на вулицях. 

Там, куди доступ є – тіла збирають та перевозять до приміських цвинтарів. Ховають у спецпакетах, на табличках пишуть якомога більше інформації про людину.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий