В Україну прибуває Благодатний Вогонь

Время чтения:1 Минут

В Україну прибуває Благодатний Вогонь

В Україну прибуває Благодатний Вогонь, який сьогодні зійшов у Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі.

Про це повідомляє прес-служба нардепа Вадима Новінського.

Незважаючи на обставини сьогодення, коли військові дії йдуть у багатьох регіонах України, мільйони вірян в Україні зможуть зіткнутися із Чудом, яке щороку повторюється напередодні Світлого Христового Воскресіння. Очікується, що Благодатний Вогонь буде доставлено до України близько 21.30 за київським часом.

В Україну прибуває Благодатний Вогонь

Організація спеціального рейсу з Ізраїлю через територію третіх країн, що пов'язано з особливостями воєнного часу, стало можливим завдяки допомозі Фонду Вадима Новинського "На честь Покрова Пресвятої Богородиці" та бізнесмена Бориса Кауфмана. У Фонді висловили особливу подяку пілотові Олексію Мешкову.

Сьогодні вночі Благодатний Вогонь буде доставлений до Києва та до множини Православних храмів України.

В Україну прибуває Благодатний Вогонь

Вадим Новинський також привітав усіх православних християн зі Світлим Святом Воскресіння Христового, яке стало святом Перемоги Життя над Смертю:

"Своєю перемогою Господь дарував можливість кожному з нас стати переможцями Смерті. Для цього потрібно наповнити свої серця любов'ю до Господа та свого ближнього. У ці дні, коли ми переживаємо тяжкі страждання, ми просимо Господа про мир. Першими словами Воскреслого Христа було "Світ вам!". Життя триває. Будемо старанно благати Спасителя про відновлення Миру та Любові на нашій Землі та в наших Серцях. Воістину Воскрес Христос!".

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий