путін на параді 9 травня відправить заходу попередження про “судний день” – Reuters

– Reuters ” src=”/wp-content/uploads/2022/05/ea29645cbea07a5bdcf4f3bde7639eb9.jpg” alt=”путін на параді 9 травня відправить заходу попередження про "судний день" – Reuters” width=”100%” />

Президент рф володимир путін пошле заходу попередження про "судний день". Зробити це глава Кремля планує під час військового параду на Красній площі в Москві.

Про це повідомляє Reuters.

"путін направить заходу попередження про "судний день", коли очолить у понеділок урочистості з нагоди 77-ї річниці Перемоги Радянського Союзу над нацистською Німеччиною", – зазначає видання.

Підкреслюється, що в Головному військовому параді росії буде продемонстрована "величезна вогнева міць", в той час, як російська армія воює в Україні. У повітряній частині параду візьмуть участь надзвукові винищувачі, стратегічні бомбардувальники Ту-160.

Крім того, вперше з 2010 року, в параді братиме участь командний літак Іл-80 "судного дня". Повітряне судно використовується для перевезення вищого керівництва росії в разі ядерної війни.

В цьому випадку Іл-80 повинен стати пересувним командним центром президента росії. Літак напханий технологіями, але конкретні деталі є російською державною таємницею.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий