росія втратила третину армії і не зможе наступати впродовж місяця – розвідка

Время чтения:1 Минут

росія втратила третину армії і не зможе наступати впродовж місяця - розвідка

росія вже втратила в Україні третину зі своїх сухопутних сил, наступ на Донбасі втратив темп і не зможе відновитися щонайменше впродовж місяця. Про це йдеться у щоденному звіті військової розвідки Великої Британії. 

Останнє зведення є найдовшим за аналогічні щоденні документи та підсумовує дані за останній час.

  • Наступ російської армії на Донбасі "втратив імпульс", значно відстає від графіка, а російська армія "виснажена".
  • Незважаючи на дрібні початкові досягнення, росія за останній місяць не змогла захопити жодних територій України, одночасно зазнаючи величезних втрат у живій силі та техніці.
  • "Критичними" для російської армії є втрата такого критичного обладнання, як понтонні переправи та розвідувальні безпілотники.
  • Британці відзначають брак мостового обладнання для переправ через річки, що уповільнює та обмежує наступальний маневр.
  • Російські безпілотники, життєво важливі для тактичної поінформованості та наведення артилерії, виявились вразливими для української ППО.
  • Дії російських збройних сил все більше обмежує "постійний низький бойовий дух" вояків і зниження боєздатності підрозділів.

Водночас американський Інститут вивчення війни констатує, що росіяни продовжують формувати сили для битви за Сєверодонецьк, незважаючи на величезні втрати під час переправи під Білогорівкою.

Російські війська продовжували відхід з північної частини Харківської області, однак спробують утримувати позиції під Вовчанськом, через який йдуть комунікації на Ізюм. Там сама місцевість сприяє обороні.

росія втратила третину армії і не зможе наступати впродовж місяця - розвідка

Нагадаємо, що українська армія перейшла у контрнаступ на Ізюмському напрямі.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий