Site icon INTVua

Під Ізюмом загинув командир батальйону “Карпатська Січ” Олег Куцин

На Харківщині загинув засновник і багаторічний керівник "Легіону Свободи", командир батальйону "Карпатська Січ" (49-ий окремий стрілецький батальйон ЗСУ) Олег Куцин "Кум". Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Засновник і багаторічний керівник "Легіону Свободи", командир батальйону "Карпатська Січ"(49-ий окремий стрілецький батальйон ЗСУ), його знали як справжнього воїна, поважали як командувача та добру людину з незламним характером.

Голова партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок повідомив, що Олег Куцин загинув "у боротьбі за Україну на Ізюмському напрямку".

24 лютого 2022 року Олег Куцин, разом з побратимами відновив Добровольчий батальйон "ОДЧ Карпатська Січ", повідомляється на сторінці батальйону.

Січовики під командуванням Олега Куцина в черговий раз проявили себе на полі бою, тому було прийнято спільне рішення про створення 49-го окремого стрілецького батальйону Сухопутних військ Збройних Сил України "Карпатська Січ".

Уперше в історії командиром батальйону ЗСУ став молодший лейтенант, адже іншого командира, окрім Олега Куцина, для легендарного батальйону бути не могло.

Нагадаємо, що в бою під Ізюмом загинув відомий столичний активіст Роман Ратушний.

По материалам: Подробности

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version