Погода в Україні на 6 липня: що обіцяють синоптики

Время чтения:1 Минут

Погода в Україні на 6 липня: що обіцяють синоптики

Прогноз погоди в Україні на 6 липня здивує мешканців нашої країни. Якщо у центрі, на сході та півдні на українців очікує спекотна погода, то в столиці, частині центру, на півночі та заході – слабкі дощі з грозами, а в деяких областях – і град. Нельотну погоду прогнозують у Луцьку, Львові, Ужгороді, Рівному, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Хмельницькому, Вінниці, Києві, Житомирі та Чернігові.

Так, за прогнозами синоптиків, 6 липня буде без опадів у центрі, на сході та півдні. У західних областях удень стовпчики термометрів піднімуться не вище 27 градусів, у Львівській та Івано-Франківській областях буде 20-22 градуси вдень. Синоптики обіцяють град та сильні грози.

На півдні денна температура наблизиться до 36-градусної позначки. Очікується ясна погода, без опадів. У Сімферополі буде 32-34 градуси вдень, також без опадів.

У центральних областях у середу буде мінлива погода – якщо у Вінницькій області очікується 31-33 градуси тепла вдень та град з сильною грозою, то в Черкасах та Кропивницькому – 33-35 градусів, ясна погода й без опадів.

У Сумській та Чернігівській областях удень очікується 31-33 градуси. Однак якщо в Сумах буде сонячно, без опадів, то в Чернігові – слабкий дощ з грозою. На Житомирщині вдень буде 29-31 градус тепла, а також град з сильною грозою.

У східних областях 6 липня буде тепло, без опадів. Температура в Харківській, Донецькій та Луганській областях – 31-33 градуси. Водночас у Дніпрі температура повітря підніметься до 36 градусів тепла.

У Києві 6 липня буде слабкий дощ з грозою. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі – 20-22 градуси тепла, вдень – 31-33.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий