Російські морпіхи відмовляються повертатися до України

Російські морпіхи відмовляються повертатися до України

200 морпіхів 810-ої бригади морської піхоти Чорноморського флоту росії відмовилися повертатись на війну в Україну.

Про це повідомляє представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в коментарі проекту Радіо Свобода Крим.Реалії.

"Що стало негативним для російського командування? Те, що порядка двохсот військовослужбовців 810-ої бригади відмовилися знову повертатися територію півдня України. І це виникла така суттєва проблема, яка, за нашими даними, і затянула процес відновлення і бойового злагодження батальйонно-тактичної групи, які проводилися в травні місяці", – розповів він.

За його словами, попри це, БТГр була сформована, вона зараз перебуває на півдні нашої країни і веде бойові дії. До того ж Скібіцький додав, що бойовий потенціал, бойовий досвід, ті спеціальності, які є критичними для таких підрозділів, "вони на сьогоднішній день відсутні".

"Сама 810-та бригада, і її основне завдання – це проведення морських, штурмових наступальних операцій і просто штурмових дій. А, відповідно, якщо не буде підготовлених фахівців, якщо не буде чіткого злагодження підрозділу, то бойовий потенціал цієї БТГр, та і всієї бригади, він зменшується", – наголосив представник ГУР.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий