Українські військові відбили штурми окупантів на чотирьох напрямках – Генштаб

Время чтения:2 Минут

Українські військові відбили штурми окупантів на чотирьох напрямках - Генштаб

На Слов'янському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському напрямках ЗСУ відбили штурми росіян, на деяких з цих напрямків тривають бойові дії.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

Що відбувається на фронті:

  • На Волинському та Поліському напрямках ситуація без змін. Ознак формування наступальних угруповань збройних сил республіки Білорусь і збройних сил РФ на зазначених напрямках не відзначається.
  • На Сіверському напрямку ворог продовжив вести повітряну розвідку та завдавати ударів по об'єктах інфраструктури зі ствольної та реактивної артилерії в районах прикордонних населених пунктів Чернігівської та Сумської областей.
  • На Харківському напрямку ворог здійснював артилерійське вогняне ураження в районах Харкова, Прудянки, Черкаських Тишок, Борщової, Лісового, Коробочкиного, Мосьпанова та Старого Салтова.
  • На Слов'янському напрямку противник здійснював обстріли зі ствольної, реактивної артилерії і танків неподалік від Асіївки, Протопопівки, Гусарівки, Грушувахи, Карнаухівки, Долини і Адамівки. Вів штурмові дії в районах Бражівки та Дмитрівки, успіху не мав, відійшов.
  • На Краматорському напрямку зафіксовані обстріли неподалік від Краматорська, Сіверська, Спірного та інших населених пунктів. Завдав авіаударів біля Серебрянки та Спірного. Противник продовжив ведення повітряної розвідки БПЛА.
  • На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмут, Весела Долина, Кодема, Семигір'я, Травневе, Зайцеве, Костянтинівка та Нью-Йорк. Завдав авіаудару біля Соледара. Вів штурмові дії в районах вершини і Травневого, успіху не мав. Біля Семигір'я, Зайцева і вершини тривають бойові дії.
  • На Авдіївському напрямку окупанти обстрілювали з танків, ствольної та реактивної артилерії райони Новобахмутівки, Авдіївки, Опитного, Водяного, Пісків та Красногорівки. Завдали авіаударів неподалік Селидового, Авдіївки та Первомайського. Ворог вів штурмові дії в районах Пісків та Авдіївки, успіху не мав. Біля Красногорівки бойові дії тривають.
  • На Новопавлівському напрямку противник здійснював артилерійські обстріли в районах населених пунктів Мар'їнка, Вугледар, Микільське, Павлівка, Времівка, Новосілка та Новопіль. Вів штурмові дії в районі Мар'їнки, успіху не мав, відійшов. Поблизу Павлівки бойові дії тривають.
  • На Запорізькому напрямку ворог здійснює обстріли цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Залізничне, Чарівне, Білогір'я, Оріхів, Новоандріївка та Кам'янське. Завдав авіаударів біля Новомихайлівки та Малих Щербаків.
  • На Південнобузькому напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні займаних позицій і недопущенні просування наших військ. Підтримує високу інтенсивність ведення повітряної розвідки БПЛА.

Здійснював систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Трудолюбівка, Осокорівка, Токареве, Кар'єрне, Іванівка, Лозове, Велике Артакове, Кобзарці, Шевченкове, Широке, Посад-Покровське, Українка, Партизанське, Миколаїв та Дніпровське. Завдав авіаударів поблизу Новогригорівки та Андріївки.

Проводить активні заходи з відновлення шляхів логістичного забезпечення.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий