Кожній жінці хочеться завжди виглядати привабливо, не вдаючись до значних зусиль, а тим паче витрат. Чому б не звернути увагу на срібне жіноче кольє (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/serebryanye-kole/) – доступний аксесуар в різноманітному дизайні. Від легких невагомих ланцюжків до розкішних багаторядних намист фантазія ювелірів успішно втілює класичні та сміливі ідеї. 

Метал, відомий з давніх часів, має ряд цінних властивостей, тож залишається популярним серед усіх поціновувачів прикрас. Щоб купити кольє на кожен день, достатньо обрати лаконічну модель. А подарунком до особливого випадку стане виріб з камінням та особливими прийомами обробки. 

Кольє зі срібла 925 проби 

Популярна проба металу відповідає всім побажанням – міцна, блискуча, безпечна. А якщо ще пригадати про унікальну здатність срібла боротися з хвороботворними бактеріями, то проста прикраса набуває особливо цінних рис. І ціна цього задоволення доступна для всіх, демонструючи цілу палітру відтінків: 

  • білий – класичний срібний стиль, 
  • жовтий створюється позолотою, 
  • червоний також позолочений, тільки червоним кольором сплаву, 
  • білий і чорний виготовляються старовинними техніками, 
  • червоний і білий – цікаве поєднання двох прийомів обробки. 

Такі поєднання використовуються в різних варіантах прикрас. Наприклад, ультракороткому коларі (30-35 см) чи чокері, який теж носиться на шиї, наче комірець, розміром до 40 см. Срібні кольє найпопулярнішої довжини 42-48 см сягають ключиць і красиво називаються «Принцеса». Відомі і ще довші різновиди, аж до 180 см сотуара, який можна носити в кілька рядів. Ще один популярний дизайн кольє-краватка має вільний елемент ланцюжка і красиво підкреслює зону декольте. 

Щодо застібок, то тут лідирують карабін і шпрингельний замок. Перший з них припасовують до важчих кольє, а другий практично непомітний у невагомих кольє. Певною мірою на вибір механізму впливає і плетіння: 

  1. якірне – найпоширеніше в Україні, складається з послідовних надійно поєднаних ланок,
  2. Тонда (Снейк) також відоме як «змійка», надійне та цікаве на вигляд, 
  3. жорстке кольє містить суцільні металеві елементи, 
  4. волосінь використовують в модних нині невидимих прикрасах, 
  5. фантазійне – це різноманітні ланки в несподіваних комбінаціях, 
  6. Форза виготовляється з круглих деталей. 

Як же обрати ідеальне кольє? А це вже підкаже виріз одягу, до якого планується одягати прикрасу. Наприклад, круглий універсальний, V-подібний пасуватиме для підвісок схожої форми, квадратний для лаконічних кольє з білого металу. Під гольф носять довгі багаторядні ланцюжки або великі підвіски, а відкриті плечі підкреслить чокер. 

Срібне кольє в Україні – модні ідеї

Жінки просто обожнюють дорогоцінне каміння, тож мати хоча б одну прикрасу на шию з такою вставкою – це ціль по житті. І не варто хвилюватися, що це дорого – сучасне ювелірне каміння красиве та заощаджує бюджет: 

  • різнобарвний фіаніт, 
  • перлина як центральний акцент, 
  • емаль з різними кольоровими рішеннями, 
  • темний агат створює контрастні кольє зі срібла, 
  • бісер додає етнічні мотиви, 
  • зелений малахіт часто використовується в рослинних орнаментах, 
  • муасаніт наділений грою світла, що досягає рівня діаманта, 
  • онікс – ще одне оригінальне доповнення кольє, 
  • перламутр також здавна використовується і високо цінується. 

Що ще може запропонувати каталог? Це додаткові методи обробки, які надають сріблу ще привабливішого вигляду. Наприклад, технологія чорніння, що створює ефект старовини, алмазне гравіювання з неповторним блиском, позолота для прикрас, які прагнуть вийти за межі звичного. 

Кожне з рішень вдале, адже дозволяє підібрати як простий аксесуар для офісу, так і срібне кольє з фіанітом для урочистого вечірнього прийому. Елементи дизайну поєднуються з ланцюжками в справжні композиції на різний смак. 

  1. Патріотична символіка зараз важлива для кожного – державний герб, прапор, карта України. 
  2. Романтичні мотиви потішать жінок будь-якого віку – янгол, крила, серце. 
  3. Предмети цікаво підкреслять настрій власниці прикраси – келих, ключик, лезо, стріла, шпилька. 
  4. Багато хто прагне купити срібне кольє з популярними символами, такими як нескінченність, дерево життя, зірка, підкова, сніжинка, Хамса. 
  5. Геометрія стильно доповнить буденність – намистина, крапля, монети, кульки. 
  6. Молодші дівчата обирають щось молодіжне – губки, корона, бантик. 
  7. Рослинні мотиви конюшина, листок, квіти завжди популярні. 
  8. Хрестик та іконка створені для тих, хто шукає захисту вищих сил. 
  9. Серед тварин обирають цікаві символи – мушля, рибка, метелик. 
  10. Кольє з жіночими іменами часто дарують друзі та родичі. 
  11. Написи «Love You» «Kiss» «Princess» «Angel» та інші теж дуже популярні. 

Очі розбігаються, чи не так? Та визначитися не надто важко, якщо звернутися саме в інтернет-магазин «Золотий Стандарт» (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/). Тут неймовірний асортимент, акції та особливі пропозиції. Оплата зручним способом і доставка в Києві та по всій країні. Менеджери допоможуть знайти відповідь на всі запитання та забезпечать всі необхідні сертифікати до обраної прикраси. 

Shares:
Добавить комментарий