“Ситуація сильно загострюється”: на Луганщину окупанти звозять технику – голова ОВА

Время чтения:1 Минут

"Ситуація сильно загострюється": на Луганщину окупанти звозять технику - голова ОВА

Обстановка на Луганщині загострюється, російські окупанти привозять багато техніки, також до області прибули кадировці. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Ситуація дуже сильно загострюється. Ми фіксуємо, що дуже багато техніки привозять. Здебільшого розвантажують у Дебальцевому і далі тягнуть до нашої області. Вже заїхали до області на тимчасово окуповану територію чеченці.

Губернатор області зазначив, що розрекламовані чеченські бойовики, "ніби це якісь породження пекла" не такі вже й страшні для українського війська.

Насправді наші вчора накрили артилерійським залпом близько 50 одиниць техніки і штаб чеченців розстріляли. Ніхто живим звідти не вийшов.

За словами Гайдая, чеченців використовують як загороджувальні загони проти мобілізованих жителів Донбасу, яких забирають з вулиць окупованих територій та під страхом розстрілу відправляють воювати проти України.

Глава ОВА вважає, що після накопичення сил окупанти підуть на прорив у районі Попасної та Рубіжного.

Я думаю, що коли стягнеться достатня кількість техніки, вони намагатимуться робити якийсь великий прорив у районі Попасної та Рубіжного. Наразі вони кидають ці свіжомобілізовані сили постійно в атаку, щоб хоч якось десь пробитися, але в них нічого не виходить. Тому все зараз обстрілюється.

Нагадаємо, що за даними Генштабу на Харківщині окупанти створюють нове угруповання військ для наступу на Донбас.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий