У Києві хочуть збільшити кількість наземних переходів

Время чтения:1 Минут

У Києві хочуть збільшити кількість наземних переходів

У Київській міській раді зареєстровано проект рішення, згідно з яким у столиці має бути збільшена кількість наземних пішохідних переходів. Метою збільшення кількості наземних переходів є забезпечення фізичної безбар’єрності транспортної інфраструктури Києва.

Про це повідомляє Київська міська рада.

У Київраді вважають, що у час повномасштабної російсько-української війни питання створення безбар'єрного середовища в місті стає ще більш актуальним, оскільки до столиці з лінії фронту повертаються військові, які отримали інвалідність або травми кінцівок внаслідок поранень. Доступність міського простору має бути новою суспільною нормою.

“Підземні пішохідні переходи є справді бар’єром для пересування людей з дитячими візками, людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших маломобільних категорій населення", – заявила депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова.

Проєкт рішення розроблено з метою забезпечення фізичної безбар’єрності транспортної інфраструктури. Збільшення кількості наземних пішохідних переходів буде реалізовано шляхом модернізації перехресть, будівництва, капітального ремонту та реконструкції світлофорних об’єктів.

"Депутатський корпус Київської міської ради створює простір необмежених можливостей для киян та гостей міста, в якому не має місця дискримінації та враховують інтереси кожного. Необхідно забезпечити всім мешканцям рівний доступ до транспорту, адміністративних будівель та інших міських об’єктів", – розповіла Ксенія Семенова.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий