До Маріуполя відправили 45 автобусів для евакуації громадян

До Маріуполя відправили 45 автобусів для евакуації громадян

Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції окупованих територій України Ірина Верещук розповіла про те, що до Маріуполя відправили 45 автобусів для евакуації громадян. Про це вона сказала у відеозверненні.

Сьогодні вночі ми отримали повідомлення від Міжнародного комітету "Червоного Хреста" про те, що рф підтверджує готовність відкрити доступ для гуманітарної колони в місто Маріуполь з транзитом через місто Бердянськ. По маршруту до Маріуполя відправляємо 45 автобусів.

28 автобусів мають зараз отримати дозвіл на проїзд через російський блок-пост у місті Василівка, а 17 автобусів вже виїхали з міста Запоріжжя.

Будемо робити все можливе, щоб автобуси сьогодні заїхали в Маріуполь і забрали людей, які ще не змогли вибратись з міста.

Крім того, на сьогодні також погоджено два гуманітарні коридори: доставка гумдопомоги і евакуації людей з Мелітополя, а також проїзд колони людей на власному транспорті з міста Енергодар до Запоріжжя.

На зворотньому шляху в місто Запоріжжя до гуманітарних колон з Маріуполя і Мелітополя зможуть приєднатися люди на власному транспорті.

По материалам: Подробности

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Related Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Добавить комментарий